Iværksætterpakke

Som iværksætter kan det være svært at finde tid til det hele – derfor kan du os Vester Online nu få en pakke med dét du behøver for at komme i gang med online markedsføring.

Intropris 4.995,-

| Hjemmeside | LinkedIn/Facebook | Google My Business

Ring og hør nærmere +(45)51 92 72 39

Vi starter med en behovsafdækning...

…hvor vi ser på, hvad netop dit behov er. Book et forpligtende møde, hvor vi ser på, hvad der er relevant for dig – baseret på din virksomhed. Uanset om du har behov for at få styr på dine sociale medier og indholdet hertil, en ny hjemmeside eller en plan for din online markedsføring, kan du få hjælp hos os. Du kan få hjælp til selvhjælp, hvor du lærer selv at styre dine sociale medier og indholdet hertil – eller du kan få en skræddersyet løsning til netop dit behov.

Vi laver arbejdet
Lær at gøre det selv

Sociale Medier

Har du brug for hjælp til at oprette eller opdatere dine profiler på Facebook eller LinkedIn? Så kontakt os til en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig.

Hjemmeside

Din hjemmeside er hjørnestenen i din markedsføring. Derfor bør den altid være up to date og nem at finde rundt på, så dine kunder kan finde dét de mangler.

Planlægning

For at få din markedsføring til virkelig at spille, er det en god ide at få styr på strategi og plan. På den måde kan du sammenkoble dine indsatser på sociale medier og hjemmeside.

Content/indhold

Mangler du ideer til dine daglige posts på dine sociale medier? Eller har du behov for at få skrevet en artikel eller et blogindlæg?

Oversættelser

Skal din tekst oversættes fra dansk til engelsk eller omvendt? Så kan vi hjælpe dig! English-Danish translations.

LinkedIn Workshop

Har I behov for at lære, hvordan I som organisation får mest muligt ud af LinkedIn? Så bestil en workshop, hvor vi ser nærmere på netop Jeres behov.

welcome to tel aviv

Don't miss attractions like the Promenade, Hacarmel market, Neve Tzedek and many more.